pajisje Archives » Page 2 of 5 » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Business Pulse

Produkti i studentëve shqiptarë që lehtëson punën në laptop

Teknologji

Me iOS 11 nuk keni pse të pyesni më miqtë tuaj për fjalëkalimet e tyre të Wi-Fi

Teknologji

Duke filluar nga muaji i ardhshëm fillojnë shitjet e Nokia 3310

Teknologji

Teknologjia dhe fëmijët: Ja cila është arsyeja pse fëmijët nuk duhet t’i përdorin pajisjet teknologjike

Teknologji

Pse duhet të ruhemi nga Smart TV?

Lajme

Ja cili është lloji i turizmit që po lind në Shqipëri

Lajme

Samsung DeX u Mundëson Produktivitet Punonjësve Lëvizës duke e zgjeruar Smartphon-in edhe në Desktop

Teknologji

Kush e shpiku kompjuterin?

Lajme

Pse duhet ta lini sigurinë e sistemeve tuaja në dorë të fatit, kur mund të zbatoni këto 5 kontrolle sigurie?

Teknologji

Tashmë me aplikacionin më të ri të Google prindërit mund të kontrollojnë sesi fëmijët përdorin telefonin