Nobel Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Lajme

Profesorët William Nordhaus dhe Paul Romer, fituesit e çmimit Nobel në ekonomi

Personazhe

Selman Waksman, nobelisti që shpëtoi botën nga turbekulozi

Lajme

Nobelistët paralajmërojnë krizë të re ekonomike

Personazhe

Chan Zuckerberg ndërmarrin iniciativën për të investuar 3 miliardë $ në kurimin e sëmundjeve

Sipërmarrje

4 thënie të rëndësishme të lidershipit

Personazhe

Dr. Yunus emërohet përkrahës i “Objektivave Globale” të OKB-së