nevojë Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Business Pulse

Millenials zgjedhin punën dhe arsimin, jo më martesën dhe fëmijët

Media&PR

Kur brandet dhe trendet trokasin në shtëpinë tënde… Hapi derën!

Teknologji

Si është të kesh për koleg një robot?

Strategy

Këshilla për studentët nga CEO i Apple, Tim Cook

Intervista

Nani, startupi që po kokurron për çmimin “Community Award” në Startup Live Tirana

Lajme

Çfarë përfitimesh kanë marrë gratë sipërmarrëse në biznes?

Strategy

Pse duhet të bëjmë gjënë që mendojmë se nuk mund t’a bëjmë?

Sipërmarrje

“Bravo Avni Ponari”, dedikuar CEO-s së SIGAL ALBANIA nga prestigjiozja Huffington Post

Teknologji

Facebook hap filialin e parë në Manila, FILIPINE

Strategy

7 këndvështrimet e psikologjisë për rritjen e produktivitetit në punë