networking Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Trajnime

Arti i Komunikimit nga Arjeta Dhima

Thirrje per Aplikime

AIESEC Albania organizon seminarin “National Leadership Development”

Thirrje per Aplikime

Zhvillo aftësitë e liderit në seminarin “National Leadership Development”

Slideshow

Post Startup Grind, Armir Harris: “Duhet të kesh disiplinë, të punosh shumë, të kesh vullnet dhe ambicie çdo ditë.”

Media&PR

Profesionet e lira, alternativa që garanton punësim

Strategy

Ja si mund të futeni në shkollat më të mira në botë për biznes

Thirrje per Aplikime

Akademia Verore 2017 e SME-ve, mundësia ideale për sipërmarrësit e rinj

Trajnime

N2 Academy sjell në Shqipëri emrat më të njohur për artin e programimit

Trajnime

Nisin regjistrimet për trajnimin “Summer Bootcamp” në fushën e programimit dhe shkencave kompjuterike

Slideshow

Post Startup Grind, Agron Shehaj: “Duhet të përqëndrohesh më shumë tek njerëzit dhe jo tek idea.”

Evente

Një hap drejt Suksesit!

Dhjetor 14, 2019
09:00 - 17:00