metoda Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Lajme

Pas “Balenës blu” një tjetër sfidë e tmerrshme po përhapet në internet

Strategy

Si të bëni realitet ëndrrat tuaja?

Marketing

Mjeshtëria e shitjes (16) Trajtimi i pengesës: “Çmimi është i lartë” Pjesa II

Lajme

Grupi Balfin dhe Kastrati janë tashmë pronarët e rinj të Shoqërisë INSIG-Jeta, kompanisë më të re të sigurimeve në  Shqipëri

Thirrje per Aplikime

CEED Social Media, programi interaktiv për menaxhimin e mediave sociale

Lajme

CEED Kosova nis progamet e dedikuara “Për menaxhim”

Teknologji

Youtube, në ndihmë të personave që nuk dëgjojnë, bën titrimin e efekteve të zërit

Lajme

Hyperloop testohet për herë të parë në shkretëtirën e Nevadës

Teknologji

A do të bëhet kjo teknologji revolucioni i së ardhmes?

Slideshow

Përdorni këto metoda për të fituar në një diskutim