Linux Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Lajme

Huawei i përgjigjet deklaratës së Trump për ndalimin e produkteve të saj në SHBA

Business Pulse

Teknologjia e Informacionit – trajnimet dhe kurset që zhvillohen dhe kërkohen në tregun e punës

Teknologji

Softuerët më të mirë open source (2019)

Teknologji

Google Cloud së shpejti do të ketë një produkt të ri që do të konkurrojë Amazon dhe Microsoft

Intervista

Projekti i suksesshëm HELLO, shpallet Inovacioni i Vitit nga ICT Awards

Intervista

“Ylli në Ngritje” i ICT Awards Loran Pllana: “Vetëm me punë të palodhshme krijohen vlerat dhe suksesi”

Trajnime

Trajnime Profesionale për Web Design, Linux System dhe të tjera…

Strategy

5 mjete që mund t’ju kursejnë paratë e biznesit