konkurrent Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Slideshow

Lidhja dashuri-urrejtje midis Bill Gates dhe Steve Jobs

Lajme

Ja cili është lloji i turizmit që po lind në Shqipëri

Lajme

Si përfitohen standardet e biznesit?

Intervista

Gentian Karaj: “Suksesi i FORD, prej kombinimit të cilësisë me çmimin”

Teknologji

Youtube lançon videot live në aplikacionin mobile

Lajme

Honda në bashkëpunim me Google për makinat e automatizuara, Waymo

Strategy

Momentet e duhura për të postuar në rrjetet sociale

Marketing

“Picasio”, platforma dixhitale për reklamimin e kontentit interaktiv

Lajme

Përse ekziston hendeku në çmime mes iOS dhe Android?

Strategy

7 fraza që njerëzit e suksesit nuk i thonë