kompeticion Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Media&PR

EasyPay nominohet në European Fintech Awards 2017, si një nga kompanitë më të mira financiare

Media&PR

Team Albania, grupi që do të përfaqësojë Shqipërinë në “FIRST Global Challenge” në SHBA

Intervista

“Ylli në Ngritje” i ICT Awards Loran Pllana: “Vetëm me punë të palodhshme krijohen vlerat dhe suksesi”

EU Corner

ÇFARË NDODHI NË SPARK.ME?

Intervista

Si e sollëm “Get in the Ring” në Kosovë dhe si do ta zhvillojmë më tej për startup-et shqiptare

Evente

Hardh Fest 2017

Shtator 7, 2017
9:00 AM - Shtator 10 9:00 PM

Doing Business 2017

Shtator 28, 2017
në orën 09:00 - 29 Shtator Sep 29 në orën 20:00