Interviste Archives » Page 3 of 8 » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Intervista

Një qendër kursesh ndryshe nga të tjerat vjen së shpejti në Tiranë

Intervista

Ferma Amalthia, MIKJA QË U RRIT sa hap e mbyll sytë!

Intervista

Buna – Drita, Startupi fitues i çmimit të tretë në Startup Live Tirana

Intervista

Nimbus – Startupi fitues i çmimit të parë në Startup Live Tirana

Intervista

Artizane të Natyrës, sfida e të përdorurit çdo gjë që ofron natyra

Strategy

Jeff Bezos, CEO i Amazon, tregon teknikën për të patur mbledhje efektive

Intervista

SyncLab, startup-i i vetëm shqiptar i fokusuar në fushën e realitetit virtual

Intervista

Ëngjëll Rraklli: “Amakids, loja virtuale me impakt social”

Teknologji

Facebook sapo bëri atë që kërcënonte më shumë Bill Gates, Elon Musk dhe Stephen Hawking

Sipërmarrje

Miliarderi 92-vjeçar shpjegon pse nuk duhet të dilni kurrë në pension