integritet Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Strategy

Si të kuptosh në 5 minuta nëse duhet të punësosh dikë

Kosova

Kush është shqiptari deputet në Suedi, që kandidon për Parlamentin Europian!

Business Pulse

Ambientet toksike i bëjnë njerëzit të largohen nga puna dhe projektet të dështojnë

Sipërmarrje

A ia vlen të respektosh kontratën dhe punën që bën?

Business Pulse

Sa e vërtetë është shprehja “Bëj mirë të gjesh mirë!”?

Lajme

Mark Zuckerberg: “Siguria nuk është një problem që zgjidhet plotësisht, por ne do të vazhdojmë të përmirësojmë teknikat tona”

Strategy

Punonjësit besnikë punojnë shumë, por nuk heqin dorë nga prioritetet e tyre

Sipërmarrje

11 rregullat e suksesit që çdo punonjës i Apple i ka kartën ID të tij

Slideshow

7 cilësitë e lidershipit të të gjithë Liderëve të Mëdhenj

Media&PR

Mësimet më të mira financiare nga Hollywood për sipërmarrësit

Evente

Rikthehet TË RINJTË FLASIN!

Korrik 31, 2019
2 PM – 5 PM