inovacionit Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Media&PR

Jon Burkhart është folësi i parë kryesor, i konfirmuar i konferencës AllWeb

Teknologji

Pajisjet e reja të Samsung Gear – Gear Sport, Gear Fit2 Pro, Gear Icon X – kombinohen më së miri me Jetën Inteligjente, Fitnesin dhe Shëndetin

Slideshow

Post Startup Grind, Rafaela Rica: “Vlera më e rëndësishme e një kompanie janë njerëzit që punojnë në të”

Lajme

PunPun-Startups Battle, TV show më interesant për sipërmarrjen

Slideshow

Post Startup Grind, Antonela Hako: “Të rinjtë duhet ta provojnë këtu, pasi është shumë e lehtë të largohesh.”

Lajme

Konferenca “Paraja dhe bankingu në Shqipëri, nga antikiteti në ditët tona”

Slideshow

Post Startup Grind, Kadri Morina: “Në jetë nuk duhet të jetë ëndërr paraja, duhet të jetë ëndërr puna.”

Slideshow

Post Startup Grind me Mirela Sula: “Nëse ka një mënyrë për të fuqizuar një grua, jepi një mikrofon.”

Teknologji

Mercedes Benz sjell taksitë pa shoferë

Slideshow

Post Startup Grind, Agron Shehaj: “Duhet të përqëndrohesh më shumë tek njerëzit dhe jo tek idea.”

Evente

Një hap drejt Suksesit!

Dhjetor 14, 2019
09:00 - 17:00