Idetë Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Strategy

“Game of Thrones” ju tregon të ardhmen e marketingut të përmbajtjes

Strategy

Çfarë mbajnë gjithmonë me vete njerëzit e suksesshëm?

Slideshow

Panairi i startup-eve që bashkoi Shqipërinë me Kosovën

Slideshow

Si mund të jenë hapësirat publike të bukura dhe të dobishme?

Thirrje per Aplikime

Programi i Vetëpunësimit nis fazën e dytë të aplikimeve

Startup

“Learn, Network, Startup” në Startup Weekend Tirana

Sipërmarrje

Richard Branson shpjegon pse shumica e sipërmarrësve kanë mungesë vizioni

Startup

Post Startup Grind, Edi Demaj: “Kam ardhur të t’a bëj jetën më të mirë. Nëqoftëse nuk beson, provo.”

Startup

5 Mënyra për të arritur suksesin në Startup-it tuaj

Lajme

Shkencëtari shqiptar zbulon vaksinën kundër kancerit

Evente