ide inovative Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Sipërmarrje

Njihuni me aplikacionin që ju dixhitalizon pagesat në bare dhe restorante

Startup

Concept Marketing Albania: “Bëhu egërsisht i suksesshëm”

Startup

StartUp City për të dytin vit në Tiranë

Thirrje per Aplikime

StartUp 3 “The Steps For Creating A Successful Business”

Startup

Përfundon me sukses edicioni i parë i Start – up City

Thirrje per Aplikime

Innovation Centre Kosovo (ICK) pranon ekipe të reja në inkubatorin e biznesit

Media&PR

“Blancheur”, “Albanian ICT Academy” dhe “Epoka e Skënderbeut” kalojnë në finalen e madhe të “Do you have an idea?”

Thirrje per Aplikime

“Seif Awards”, mundësia ideale për të prezantuar sipërmarrjen tuaj sociale

Media&PR

“Albanian ICT Academy” dhe “Unë krijoj” kalojnë në fazën tjetër të “Do you have an idea?”

Startup

Viva Tech 2017, “Festivali i Kanës” për teknologjinë