“Seif Awards”, mundësia ideale për të prezantuar sipërmarrjen tuaj sociale


“Seif Awards” për sipërmarrjet sociale shpërblen të gjithë sipërmarrjet, të cilat do të aplikojnë për ide inovative biznesi për problemet aktuale sociale dhe / ose mjedisore. Në edicionin e tij të 7-të, “Seif Awards 2017” synon të ndjek traditën e saj për të festuar dhe promovuar “shoferët” e inovacionit për ndryshime në nivel kombëtar dhe ndërkombëtar. Të ftuar janë të gjitha sipërmarrjet sociale nga e gjithë Europa, në të gjithë sektorët. Një total prej 50.000 frangash zvicerane janë në dispozicion për t’u ndarë për fituesit e secilës prej pesë kategorive të mëposhtme:

Seif Awards

Nëse jeni një sipërmarrës social i interesuar për pjesëmarrje, duhet ta dorëzoni kërkesën tuaj deri më 30 Qershor 2017. Do t’ju duhet vetëm një plan biznesi i gatshëm (rreth 15-25 faqe) dhe dëshmi të konceptit të idesë tuaj të biznesit. Për më shumë informacion, ju lutemi lexoni KËTU.

Pse të aplikoni ?:

• Ju mund të fitoni 10.000 franga zvicerane për sipërmarrjen tuaj
• Pjesëmarrësit marrin një shikueshmëri të madhe nga publiku, si nëpërmjet prezencës së mediave, ashtu edhe nga botimi në broshurën e vitit 2017 të Seif Awards
• Seif Awards ka një proces përzgjedhës të njohur dhe mund të përdoret si një etiketë cilësore e sipërmarrjes suaj para themeluesve, partnerëve të korporatave dhe investitorëve me ndikim të mundshëm
• Mundësi për të rritur rrjetin tuaj dhe për t’u njohur me investitorë të mundshëm

Aplikimet për “Seif Awards“ pranohen nga 1 Prilli 2017 deri më 30 Qershor 2017 dhe vetëm nëse dorëzohen nëpërmjet formularit në faqen e internetit.

Hapat e ardhshëm pas aplikimit

Finalistët do të përzgjidhen nga një juri prej 13 ekspertësh dhe do të ftohen për të bërë pitch para jurisë më 28 Gusht 2017. Në fund të muajit Korrik, ju do të kontaktoheni dhe do të informoheni nëse jeni fitues për të bërë pitch përpara tyre. Fituesit do të shpallen më 2 Tetor në Ceremoninë e Çmimeve në Volkshaus Zurich.

Must watch
Business Mag Nr. #24 - Tetor 2020

Numri 24 i revistës Businessmag.al sjell një panoramë të zhvillimeve, përshtatjeve dhe ecurisë në sektorë të ndryshëm të ekonomisë. Në të njëjtën kohë, shohim zhvillime relativisht të kënaqshme.  Organizime të reja si Dhoma Ekonomike e Gruas, duket si një shpresë për më shumë zë, lobim dhe mbështetje për gratë sipërmarrëse dhe sipërmarrjet e reja.

Gjatë kësaj periudhe angazhime si programi “Ringrihu më i fortë”, ishin një lloj kundërpërgjigje ndaj dëmeve ekonomike që po shkakton pandemia.

Influencerat vijojnë të rrisin hapësirat e tyre dhe janë bërë një instrument i rëndësishëm marketimi. Në brendësi të revistës do të gjeni renditjen e top 100 influencerave më të mëdhenj në vend.

Gjatë kësaj vere ndërkohë, vetë Businessmag pati një fushatë të suksesshme të promovimit të turizmit shqiptar. Qindra të rinj u angazhuan të dërgojnë foto dhe përshkrimet e vendeve të ndryshme të Shqipërisë.

Shiko më shumë
Na ndiqni në rrjetet sociale