grant Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Thirrje per Aplikime

Grante për biznese krijuese. Hapet thirrja për Projekt-Propozime

Intervista

“LikSad e-Bike” fiton Betapitch Tirana 2019. Biçikletat elektrike do të vijnë së shpejti edhe në Tiranë

Startup

Skema IDEA-Grant, mbështetje sipërmarrjeve të reja, rreth 25 milionë lekë për 43 përfitues

Lajme

Financimet në bujqësi. Aplikimet për IPARD në 30 Nëntor-30 Janar

Thirrje per Aplikime

StartUp Perú, thirrje për startupet shqiptare

Thirrje per Aplikime

Thirrje për aplikime nga programi i akselerimit InCredibles

Sipërmarrje

Strategjia e Starbucks për mbrojtjen e punonjësve nga uragani Irma

Thirrje per Aplikime

Aplikoni për Fondin e Sipërmarrjes Turistike

Sipërmarrje

Departamenti i Sigurisë Homeland miraton Rregulloren Ndërkombëtare për Sipërmarrësit

Lajme

Ministri Dervishaj takon drejtorin e bankës gjermane KFW dhe diskutuan mbi ndërtimin e landfillit në Vlorë