Doni Fruits Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Lajme

Doni Fruits dhe 58 fermerë marrin për herë të parë çertifikatën GlobalG.A.P.

revista

Bëje pjesë të leximeve të kësaj vere numrin 21 të Revistës së Businessmag

Sipërmarrje

Doni Fruits, një kompani që e do Shqipërinë

Lajme

Bujqësia shqiptare vlerësohet nga Maqedonia

Sipërmarrje

Construction permit for strategic investment in agriculture, “Doni Fruits” Albania, is approved

Lajme

Miratohet leja e ndërtimit për investimin strategjik në bujqësi, “Doni Fruits” Shqipëri