diskutim Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Lajme

Buxheti në Kuvend. Zef Preçi: të ndërpriten diskutimet e buxhetit

Strategy

5 teknika për të punuar me sukses me njerëz që janë të ndryshëm nga ju

Business Pulse

9 pyetje psikologjike që do t’ju ndihmojnë të lexoni njerëzit

Business Pulse

Gjërat që nuk i dinit për Sheryl Sandberg, një ndër femrat më të suksesshme sot në botë

Strategy

Pse plani i Elon Musk për kolonizimin e Planetit Mars mund të dështojë?

Trajnime

Trajnim: Menaxhimi i Shitjeve

Strategy

Jeff Bezos, CEO i Amazon, tregon teknikën për të patur mbledhje efektive

Business Pulse

Gjërat që nuk duhet të bëni kurrë, kur jeni në një shtet të huaj

Business Pulse

Frikërat që duhet t’i kalojmë në mënyrë që të kemi sukses në biznes dhe jetë

Strategy

7 rutina të mëngjesit që do të rrisin produktivitetin tuaj

Evente

Një hap drejt Suksesit!

Dhjetor 14, 2019
09:00 - 17:00