Dije Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Business Pulse

Bill Gates e mat suksesin me tre pyetje

Thirrje per Aplikime

ASE ka hapur zyrtarisht aplikimet për programe mentorshipi për grupmoshat 12-15 vjeç

Intervista

Komuniteti SPI: “Si të vendosim një balancë midis jetës reale dhe asaj virtuale?”

Slideshow

5 Librat që çdo sipërmarrës duhet të lexojë këtë verë

revista

Numri #13 i Business Mag Albania gati për shkarkim!

Lajme

Zhvillohet në Tiranë aktiviteti ‘’Beyond barriers’’ për mbështetjen e sipërmarrjeve të reja

Strategy

3 hobi të thjeshta që të bëjnë më të zgjuar

Strategy

10 zakone që do të rrisin inteligjencën tuaj

Slideshow

Ndryshimet midis njerëzve të suksesshëm dhe atyre jo të suksesshëm

Sipërmarrje

“Sipërmarrësit e së Nesërmes,” intervistë me fituesit e konkursit kombëtar të TBU