Danimarka Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
EU Corner

5 vendet e Europës ku femrat në fushën e shkencës punojnë më të lumtura

Business Pulse

Sipas raportit të Bankës Botërore, ky është vendi më i mirë për të bërë biznes

EU Corner

Këto janë vendet më të shtrenjta dhe më të lira të Evropës

Lajme

31 vendet më të sigurta në botë

Slideshow

Publikohet lista. Ja cilat janë vendet me demokracinë më të mirë në botë

Sipërmarrje

Personi më i pasur në botë është dikush që shumica nuk kanë dëgjuar kurrë për të

Shkence

A mund të lulëzojë bota me 100% energji të ripërtëritshme?

Lajme

Danimarka në kërkim të emigrantëve për të plotësuar vendet vakante të punës

Business Pulse

Presidenti Trump dhuron 50 milionë $ për të ndihmuar sipërmarrëset femra

Travel

Airbnb: Shqipëria renditet si destinacioni me çmimet më të lira për turistët