business magazine albania Archives » Page 3 of 4 » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Slideshow

Post Startup Grind, Agron Shehaj: “Duhet të përqëndrohesh më shumë tek njerëzit dhe jo tek idea.”

Intervista

Nafie Shehu: “OSCAL e hapur për të gjithë ata që duan të mësojnë për lirinë e teknologjisë”

Startup

10 startup-et më të mira shqiptare sipas renditjes botërore

Slideshow

Post Startup Grind, Ardit Gjebrea: “Nuk duhet të jesh Një Ndër… Ti duhet të jesh Ti.”

Lajme

Raporti i konferencës “Migracioni dhe Diaspora: Ngushtimi i hendekut mes Kërkimit dhe Politikave”

Intervista

“Let’s talk” projekti i dytë fitues në Startup Weekend Tirana

Startup

Post Startup Grind me Miranda Ademaj: “Dashuroje atë që do të bësh.”

Intervista

Projekti NeoCharger, një nga idetë fituese të “The steps for creating a sucessful business”

Startup

“Learn, Network, Startup” në Startup Weekend Tirana

Startup

Post Startup Grind, Edi Demaj: “Kam ardhur të t’a bëj jetën më të mirë. Nëqoftëse nuk beson, provo.”