business magazine albania Archives » Page 2 of 4 » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Intervista

Fituesja e “The Steps for creating a successful business”, Megina Laçka: “Biokozmetika është e ardhmja”

Intervista

Igli Përfundi: “Ja cila është risia që sjell sistemi hidroponik për fermat blegtorale”

Intervista

Armira Lazaj: “The steps for creating a successful business, konkursi që nxiti shpirtin sipërmarrës tek të rinjtë”

Thirrje per Aplikime

AllWeb 2017: Aplikoni për një nga 10 biletat falas ofruar nga Yunus Social Business

Slideshow

Post Startup Grind, Armir Harris: “Duhet të kesh disiplinë, të punosh shumë, të kesh vullnet dhe ambicie çdo ditë.”

revista

Revista Shtator 2017 – Nëse gjatë verës të mungoi, ja ku vjen tani!

Media&PR

Rikthehet në Tiranë edicioni i 2-të i AllWeb – Konferenca e parë dedikuar Komunikimit Dixhital dhe Web-it

Slideshow

Post Startup Grind, Antonela Hako: “Të rinjtë duhet ta provojnë këtu, pasi është shumë e lehtë të largohesh.”

Intervista

Barnatari, sistemi i digjitalizimit për pajisjet mjekësore shpallet fituesi i “ICT Shërbimi Publik i vitit” në Kosovë

Slideshow

Post Startup Grind, Kadri Morina: “Në jetë nuk duhet të jetë ëndërr paraja, duhet të jetë ëndërr puna.”