besnikëri Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Strategy

Ja cila është strategjia më e mirë e biznesit, sipas Gary Vee

Strategy

Ja disa mënyra për të fituar besnikërinë e klientit tuaj

Business Pulse

Ai që vlerësohet bën më shumë nga çfarë pritet

Marketing

6 strategji për të përmirësuar marrëdhëniet me klientët

Strategy

Mënyra se si i trajtoni punonjësit përcakton të ardhmen tuaj!

Teknologji

Real Madrid, mes pasionit dhe teknologjisë

Sipërmarrje

Si po i ndihmon startup-i shqiptar në SHBA, të gjitha piceritë të kalojnë online?

Strategy

Punonjësit besnikë punojnë shumë, por nuk heqin dorë nga prioritetet e tyre

Strategy

Çfarë mësime lidershipi mund të mësojmë nga një gjeneral?

Strategy

Si i zgjedhin miqtë e tyre njerëzit e pasur?

Evente