Banka Boterore Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Lajme

Nënshkruhet marrëveshja për rritjen e pjesëmarrjes së gruas në tregun e punës dhe kapitalit

Sipërmarrje

Shqipëria synon të përmirësojë mundësitë e femrave në sipërmarrje

Business Pulse

Një raport ndërkombëtar që duhet vlerësuar seriozisht…

Lajme

Përkeqësohet klima e të bërit biznes në Shqipëri

Lajme

Banka Botërore dhe Dhoma Amerikane u shpjegojnë profesionistëve të tregut financiar si të përfitojnë nga tregu privat i kapitaleve

Business Pulse

Dhoma Amerikane e Tregtisë dhe Banka Botërore, nxisin investimet me kapital privat në Shqipëri

Business Pulse

Rritja ekonomike më pak se 3%. Banka Botërore fton qeverinë të monitorojë PPP-të

Lajme

Bill Gates dhe Ban Ki-Moon: Investimi në zgjidhjet klimatike mund të gjenerojë miliarda dollarë

Media&PR

Përmirësim i Ndjeshëm në Cilësinë e Raportimit Financiar në Shqipëri

Business Pulse

“Ekonomia Blu” dhe rasti i Shqipërisë