banesa Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Business Pulse

Sigurimet, vijojmë të kujtohemi kur ndodh fatkeqësia

Lajme

Bum ndërtimesh në 2018. Lejet 46% më shumë se një vit më parë

EU Corner

Vendi ku 96% e shtëpive kanë një pronar

Business Pulse

Top 5 familjet më të pasura mbretërore në Europë

Lajme

Buxheti i Tiranës 2018: Sa do paguani për taksën e pronës, parkimin, hapësirën, arsimin?

Lajme

Punësimi në Shqipëri, ja cilët janë sektorët me rënie dhe ato me rritje

Media&PR

Vodafone Group prezanton strategjinë e re të markës Vodafone

Lajme

Indeksi i çmimit të banesave rritet me 5.2 % në tremujorin e dytë

Lajme

Kriza e apartamenteve stok, shkak investimet e gabuara në zona të gabuara

Lajme

Pagat në Kosovë të pamjaftueshme të mbulojnë shpenzimet