angazhim Archives » Page 3 of 5 » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Sipërmarrje

Besimi dhe respekti marrin rezultatet më të mira

Thirrje per Aplikime

Seminar i hapur MBA në Tiranë: Getting the Top to Listen!

Strategy

Puna, Punëdhënësi apo Paga – Cila është më e rëndësishme?

Lajme

Ministri bullgar i IT-së: “Marrëveshje për uljen e tarifave roaming me vendet e Ballkanit Perëndimor”

Strategy

6 pyetje që duhet t’i bëni vetes para se të nisni karrierën tuaj

Slideshow

5 Librat që çdo sipërmarrës duhet të lexojë këtë verë

Sipërmarrje

Sipërmarrësi Halit Avdiaj furnizon të gjithë Europën me bimë mjekësore

Strategy

Dëshironi të jeni një udhëheqës i mirë? Bëni vetëm këtë gjë

Strategy

Ju mendoni se njerëzit e suksesshëm punojnë gjatë fundjavës, por e vërteta është se…

Strategy

Richard Branson: Si të kapni një mundësi?

Evente