angazhim Archives » Page 2 of 5 » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Strategy

Si të merrni maksimumin nga çdo përvojë pune

Business Pulse

Norvegjia paguan 150 milionë dollarë për të mbrojtur pyjet e Gabon

Strategy

Si të rrisni angazhimin në chatbot-in tuaj?

Strategy

4 trende teknologjike që ndryshojnë pozitivisht vendin e punës

Strategy

5 faktorë kyç për të udhëhequr me sukses një biznes familjar

Diaspora

Një Peticion Online për Diasporën

Media&PR

Shoqata e Lidershipit në Shqipëri dhe Kosovë fiton të drejtën ekskluzive për organizimin e konferencës LEAPin

Trajnime

INSTAGRAM10X: “Si të transformosh profilin tënd të instagram në një biznes të vërtetë”

Strategy

Cilësia që i bën njerëzit e zakonshëm në CEO të suksesshëm

Strategy

6 gjërat që punët më të mira kanë të përbashkëta

Evente