Seminar FREE: Njihuni me NLP-në, shkenca pas suksesit
Përditësuar së fundmi: 19/07/2019

Seminar FREE: Njihuni me NLP-në, shkenca pas suksesit

Share
nga Ornela Trupja
Kor 19, 2019

A nuk do ishte e mrekullueshme që jetën tuaj ta kthenit në mrekulli!
Mjaft gjatë keni pritur duke jetuar jetën dhe ëndërrat e të tjerëve. Mjaft keni vendosur këdo dhe gjithçka para jetës suaj. Ka ardhur koha që më në fund të jetoni jetën e ëndërrave tuaja.

Në këtë seminar komplet PA PAGESË mësoni sesi funksionojnë mendimet tuaja, si mund ti ndryshoni mendimet, bindjet kufizuese për të arritur rezultatet që ju dëshironi.
Me teknikat e Programimit Neuro-Linguistik mësoni si të largoni bllokadat e brendshme në fushën financiare, por jo vetëm.
Me metodologjinë e NLP-së do të mësoni si të jeni më të guximshëm, si të jeni më konfident, si të shfrytëzoni gjithë potencialet tuaja të brendshme që më në fund hap pas hapi të jeni më afër jetës së ëndërrave tuaja.

Kur ndryshoni mendimet tuaja, ndryshon edhe bota rreth jush.
Për të marrë pjesë në këtë seminar nuk ka nevojë të keni njohuri paraprake për Programimin Neuro Linguistik.

16 Gusht 2019 nga ora 16:00 – 20:00 tek hotel Tirana, Tiranë.

18 Gusht 2019 nga ora 16:00 – 20:00 tek Sirius Hote, Prishtinë.

Rezervoni biletën tuaj këtu