Sekreti më i rëndësishëm për të patur sukses në online marketing » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Përditësuar së fundmi: 21/09/2017

Sekreti më i rëndësishëm për të patur sukses në online marketing

Share
nga Anerola Torollari
Sht 21, 2017
Studied at Faculty of Science, Content Editor Biznesi at Business Magazine
lexo me teper >

Ky sekret do t'ju ndihmojë të ndërtoni një reputacion në treg.

Sekreti i online marketing – nëse përdor mediat sociale, blogging, apo podcasting – është qëndrueshmëria. Me kalimin e kohës, postimi i përmbajtjeve të reja ndërton një reputacion dhe mund të krijojë një vazhdueshmëri të fuqishme për të ndezur interesin midis klientëve potencialë dhe rritjen e shitjeve tuaja.

Lexoni: Çfarë thotë teoria e “Premission Marketing” për artikujt e sponsorizuar?

Problemi është se mund të jetë sfiduese për të prodhuar përmbajtje vazhdimisht gjatë një periudhe të gjatë kohore. Kjo është veçanërisht e vërtetë në qoftë se ju nuk jeni një tregtar i lindur, ndiheni të zhytur plotësisht në teknologjitë me të cilat po punoni, ose jeni shumë të zënë me drejtimin e biznesit tuaj.

Megjithatë, nëse jeni duke i kushtuar vërtet vëmendje, tregu juaj në thelb mund të diktojë përmbajtjen tuaj për ju. Vetëm jepuni klientëve tuaj atë që ata duan dhe çfarë kanë nevojë. Rishikoni pyetjet, shqetësimet, kundërshtimet dhe nevojat e tyre dhe krijoni përmbajtje që i adreson këto çështje. Në këtë mënyrë, do t’i edukoni dhe gjithashtu do ta poziciononi biznesin tuaj të vogël si një burim të besueshëm informacioni të dobishëm – që është një nga qëllimet kryesore që drejton përmbajtjen e marketingut në vend të parë.

Lexoni: 10 ligjet e marketingut në median sociale

burimi: INC


Evente

Seminar për “Negociatat dhe Shitjet B2B”

Dhjetor 19, 2018
9 AM – 5:30 PM