përmbajtje Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Strategy

5 mënyra se si kompanitë mund të përshtaten ndaj ndryshimeve të reja në Facebook

Teknologji

Basti i Apple mbi përmbajtjen origjinale, po fitohet në mënyrë unike

Lajme

Rrëzohet “net neutrality”. Çfarë do të ndodhë me internetin?

Marketing

Sekreti më i rëndësishëm për të patur sukses në online marketing

Lajme

Ja cili është gabimi që bëni kur blini online

Strategy

Pse Google po krijon një bllokues reklamash ndërkohë që është kompania më e madhe e reklamave në internet?

Lajme

Facebook gjurmon edhe hollësitë më të frikshme për jetën tuaj. Ja se si t’i gjeni ato

Teknologji

Aplikacioni shqiptar “Tapnapp” që po konkurron me Facebook, Instagram dhe Snapchat

Lajme

Tashmë mund të shkarkoni filma në Netflix

Marketing

5 Këshilla Marketingu për një biznes të suksesshëm online

Evente

Seminar për “Negociatat dhe Shitjet B2B”

Dhjetor 19, 2018
9 AM – 5:30 PM