Dhjetor 2016

Dhjetor 2016

Siç mund ta keni vënë re, që nga Tetori atmosfera e biznesit dhe sipërmarrjes ka qenë e nxehtë. Aktivitete startup-esh, takime me menaxherë produkti, kompeticione idesh, samite, konferenca dixhitale të marketingut apo inovacionit kanë qenë alë kyçe dhe pika takimi për shumë prej nesh.
Lexo të plotë
Maj 2016

Maj 2016

Kjo periudhë nga muaji Mars e deri në Maj ka qenë e mbushur plot me aktivitete, konkurse, takime dhe konferenca të lidhura me sipërmarrjen, teknologjinë, edukimin, inovacionin dhe dijen. Duket se këto janë fjalët kyçe të momentit në botën e sotme. Shqipëria është tashmë e futur në hartën e eventeve të njohura globalisht, kjo edhe falë njerëzve të rinj të cilët me iniciativat e tyre, po përpiqen...
Lexo të plotë
Mars 2016

Mars 2016 – Mërgim Cahani, Si i arritëm 2.000.000 $ investim

Këtë vit ne pritëm pranverën për të publikuar edicionin e parë për vitin 2016 të Business Magazine Albania. Ishin të shumta arsyet që ndikuan për këtë vendim, por jemi të sigurtë që kemi përmbledhur në revistë, ajkën e materialeve mbi Sipërmarrjen dhe Biznesin në shqip. Besoni ose jo, komuniteti i sipërmarrjes në Shqipëri dhe në trevat mbarëshqiptare po zhvillohet vrrullshëm. Pa u ndikuar nga f...
Lexo të plotë
Dhjetor 2015

Dhjetori Festiv 2015

Ky edicion i 8-të i revistës tonë online u realizua me shpejtësi marramendëse veç për t’ia dalë të jemi pranë jush në atmosferën e festave. Për t’ju falenderuar që na keni ndjekur dhe për ta bërë këtë sipas mënyrës tonë. Nëpërmjet një numri plot me këshilla se si sipërmarrësit, njerëzit e biznesit, menaxherët dhe liderët duhet të veprojnë ndërsa përshëndesin vitin që po mbyllet dhe përgatiten p...
Lexo të plotë
Nëntor 2015

Numri 7 – Nëntor 2015 Speciale E-commerce

Jemi në numrin e 7-të të revistës tonë online, dedikuar Biznesit & Sipërmarrjes së lirë. Kemi zgjedhur të trajtojmë si Speciale në këtë numër, Tregtinë Online ose ndryshe të njohur me termin E-Commerce. Ideja nisi pas pjesëmarrjes në një nga eventet e organizuar nga komuniteti Garazh, ku 3 prej liderëve të Tregtisë Online, prezantuan platformat e tyre për një publik të rinjsh masivisht të i...
Lexo të plotë
Shtator 2015

Shtator 2015 – Pas pushimeve, një Start i ri. A jeni gati për biznes?

Duket se çdo vit ne muajt e verës punët ‘ngecin‘ dhe duhet të presim të vijë shtatori për të rifilluar dhe per tu kapur ritmi! Ndaj e shohim Shtatorin si muajin e duhur për “Restart”dhe një edicion me materiale të shkëlqyera per biznesin. E konsiderojmë veten me fat, që këtë periudhë jemi njohur personalisht si edhe virtualisht, me personazhe të jashtëzakonshëm të botes së sipërmarrjes, menaxhi...
Lexo të plotë
Gusht 2015

Best of… Edicioni Nr. 1 i Biznesit në Shqip

Këtë verë ne po kthejmë kokën pas duke filluar nga Numri i Parë i Business Magazine Albania për të kujtuar si lindi dhe u zhvillua një ide, për të ndërtuar publikimin e parë online kushtuar biznesit. Misioni ynë është të "Ndajmë njohuritë dhe Përvojat e njerëzve brenda Biznesit" ndaj shkarkojeni këtë Edicion të parë të Biznesit dhe ndajeni kudo me miqtë dhe kolegët. Le ta bëjme pjesë të Bibliote...
Lexo të plotë
Korrik 2015

Korrik 2015 – Ju kërkojmë ndjesë por ky edicion do tju motivojë të lini zyrën!

Ky numer i Revistes Business Mag ofron shkrime dhe intervista te zgjedhura mbi turizmin/ travel dhe padyshim per startup-et dhe kryesisht ngjarjen kryesore ne kete fushe Startup Weekend Albania. Zbuloni gjithshka!
Lexo të plotë
Maj 2015

Maj 2015 – “Një sipërmarrës premtues, duhet të ketë sy, veshë dhe nuhatje të zgjuar” – Baybars Altuntas.

Ky numër i Business Magazine është vërtetë special!  Ngjan sikur aroma e ngrohtë pranverore e Majit ka sjellë në këtë revistë disa nga momentet më..
Lexo të plotë