Vetëbesim, motivim dhe ekspertizë në marketing. Vjen revista nr. 19 e Businessmag.alNë prag të ndërrimit të viteve Businessmag.al vjen tek ju me numrin e ri të revistës.

Me artikuj që ju ndihmojnë në zhvillimin personal, për një organizim më të mirë, e më efektiv në punën tuaj vitin e ardhshëm, revista ju sjell informacione të dobishme, nëse jeni një fillimet e karrierës tuaj si profesionstë apo sipërmarrës, por edhe nëse jeni në sfidat e rritjes dhe ndryshimit.

Për këtë arsye disa mentorë flasin në intervistat për BM, si Avinash Ananda, Asa Jarsgog apo Habib Lesevic. Këshilla të dobishme e praktike.

Por, mesazhet më të mëdha mund t’i merrni në fushën e marketingut. Businessmag ju sjell një speciale në këtë fushë të rëndësishme për zhvillimin e biznesit, duke sjellë intervista me disa prej drejtuese të agjensive të marketingut në vend. Pikërisht në marketing jemi fokusuar për të parë se çfarë ndodhi me Reklamën më të guximshme të vitit, zhvilluar nga Nike. Si u prit kjo nismë, si parashikohej e si përfundoi. Leksionin që merret e gjeni në brendësi të artikullit.

Sigurisht përmasat e Nike dhe përvoja e saj janë tërësisht ndryshe nga kompanitë tona ende të reja, por ne ju ftojmë të mund të guxoni, të jeni më kreativ e të bëni biznes jo vetëm për të fituar para.
Guximi kërkon besim, ndaj urimi/ftesa jonë për ju gjatë 2019-ës, është të keni më shumë besim tek vetja e mbi të gjitha, të gjithë bashkëpunëtorët tuaj të kenë BESIM tek ju.

Gëzuar 2019!

Shkarko Këtu numrin e ri të Revistës

Must watch
Business Mag Nr. #22 - Dhjetor 2019

Kemi ndjekur me vëmendje zhvillimet në ekonomi, e në veçanti ata që ne i quajmë gjeneratorët e kësaj ekonomie, sipërmarrësit privatë. Padyshim që sfidat janë të mëdha. Tregje të pa konsoliduara, konkurrencë e pandershme në shumë sektorë, pak mundësi për financim dhe investime në projekte të reja, Por ne kemi vërejtur gjithashtu një dinamikë e dëshirë të madhe për të ecur përpara.

Në Numrin 22 të Revistës së Businessmag, ju do të gjeni sipërmarrës të dhjetëvjeçarit të fundit, të cilët po shënojnë historinë e tyre të suksesit pa u ndier. Aktivë, energjikë, vizionarë dhe shumë të thjeshtë, ata mund të jenë një model shumë i mirë për t’u ndjekur. I tillë është Urani. Pasioni për perfeksionizëm e siguri nuk ia ul ritmin marramendës të ngritjes dhe zhvillimit të një biznesi. Ai sot ka ngritur një rrjet biznesesh të tija dhe administron edhe sipërmarrje të tjera.

Në brendësi të revistës do të gjeni edhe sipërmarrës të tjerë, nga Shqipëria dhe Kosova.

Ky numër u është dedikuar personazheve të suksesshshëm dhe zhvillimit të aftësive në shërbim të tregut. Ndaj i kemi dedkuar një paketë speciale artikujsh kapitalit njerëzor, rëndësisë së tij, sfidave dhe projekteve të vitit të arshshëm, të prezantuara në Shkollën Verore organizuar nga projekti zviceran “Aftësi për Punë”.

Mes personazheve ju sjellim Brizida Delvina, administratore e një hoteli në Tiranë, Ajo ka zhvilluar një karrierë ideale në fushën e hoteleri-turizmit. Edhe pse Brizida pëlqen të rrijë larg vëmendjes, ajo është një model frymëzues dhe një mentore e mundshme, tashmë edhe për ju që do …

Shiko më shumë
Na ndiqni në rrjetet sociale