motivim Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Zhvillim Personal

Cili është motivimi kryesor i punonjësve për gati gjysëm shekulli

Strategy

Shkenca tregon mënyrën se si stresi vret motivimin tuaj

Uncategorised

Florjan Kallaverja: Pse dështon të ketë sukses njeriu mesatar?

Zhvillim Personal

Si ta kuptojmë që vërtetë ka ardhur momenti për të ndryshuar punë?

Zhvillim Personal

17 shprehje super motivuese kur jeni duke ndjerë një lodhje të padurueshme në punë (ose në çfarëdolloj vendi tjetër)

Trajnime

Trajnim: “Aftësitë e Sipërmarrjes, Menaxhimit dhe Zhvillimit të një Biznesi të Suksesshëm”

Zhvillim Personal

A e keni një qëllim? Rovena Vata, mentore, doktore shkencash fton të rinjtë të udhëhiqen nga qëllimi i tyre i jetës

Business Pulse

Kush na motivon dhe si na motivojnë?

Personazhe

Ja disa gra shembull për individët e sipërmarrjet që duan të rriten

Strategy

6 gjërat që duhet të bëni çdo ditë për të qenë të suksesshëm