keshille Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Karriera

9 fraza që duhet t’u thoni më shpesh kolegëve tuaj në punë

Business Pulse

Suksesi është më i sigurt kur afër ke një mentor

Strategy

Pse të jesh udhëheqës është qëllimi i gabuar?

Lajme

Një këshillë nga Ambasada Amerikane

Zhvillim personal

Arti sekret për të kërkuar këshillë dhe mentorim

Zhvillim Personal

Disa mënyra si të drejtoni si Abraham Linkoln

Strategy

Aftësia që ju veçon nga të gjithë të tjerët sipas Warren Buffett

Business Pulse

Kur të gjithë e kritikojnë, konkurenti i tij ka një këshillë për Elon Musk

Business Pulse

Bill Gates ka një këshillë për sipërmarrësit e ardhshëm

Sipërmarrje

Të qenit një sipërmarrës i suksesshëm nuk do të thotë vetëm të kesh idetë më të mira