Raiffeisen Bank International, banka e parë austriake që i bashkohet Institutit të Kërkimeve Blockchain
Përditësuar së fundmi: 26/04/2018

Raiffeisen Bank International, banka e parë austriake që i bashkohet Institutit të Kërkimeve Blockchain

Share
nga Anerola Torollari
Pri 26, 2018
Studied at Faculty of Science, Content Editor Biznesi at Business Magazine
lexo me teper >

Raiffeisen Bank International njoftoi se është banka e parë austriake gati për t’u bashkuar me Institutin Kërkimor Blockchain, një nismë globale që udhëzon më shumë se 55 anëtarë në arritjen e suksesit në projektet që lidhen me blockchain në fushën e shërbimeve financiare, prodhimit, shitjes me pakicë, energjisë dhe burimeve, teknologjinë dhe median, kujdesin shëndetësor si dhe qeverinë.

“Blockchain është një sport në ekip, ku shumë lojtarë të kualifikuar duhet të jenë të suksesshëm në fushë. Ne kemi vendosur të bashkohemi me Institutin e Kërkimeve Blockchain për të pasur qasje në kërkimet më të fundit mbi vetë teknologjinë, e cila do të na mundësojë të vazhdojmë punën tonë në rastet e përdorimit për industrinë tonë.

Në këtë pikë, ne jemi të interesuar për financat, tregjet e kapitalit, shërbimet e sigurisë dhe menaxhimit të identitetit, ku shohim potencial të madh për klientët tanë të korporatave,” tha Johann Strobl, Drejtor i Përgjithshëm i Raiffeisen Bank International (RBI).

“Ne jemi të kënaqur për të mirëpritur RBI në Institutin e Kërkimeve Blockchain,” tha Don Tapscott, bashkë-themelues i institutit dhe ekspert ndërkombëtar i njohur i blockchain. “Industria blockchain po rritet dhe po ndryshon me një ritëm të përshpejtuar dhe ne shpresojmë që të ndihmojmë RBI-në të lundrojë revolucionin blockchain përmes hulumtimit tonë dhe udhëheqjes së mirëmenduar.”

burimi: DigitalSpoilerEvente

Një hap drejt Suksesit!

Dhjetor 14, 2019
09:00 - 17:00