RBI Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Startup

Raiffeisen Bank në Shqipëri dhe Kosovë hapin raundin e dytë të programit “Sfida Elevator Lab”

EU Corner

Raiffeisen Bank International, banka e parë austriake që i bashkohet Institutit të Kërkimeve Blockchain

Business Pulse

Elevator Lab: RBI paraqet projektet e suksesshme pilot dhe shpall raundin e dytë në 2018  

Lajme

Elevator LAB: 336 aplikime për programin fintech akseleratorë të RBI-së