hulumtim Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Business Pulse

Sipas një studimi femrat kanë një kujtesë më të mirë se meshkujt

Strategy

Çfarë duhet të bëni 15 minuta para një interviste për punë?

Strategy

6 zakone të njerëzve më të suksesshëm që do t’ju shërbejnë edhe juve

Strategy

7 zakone që njerëzit e suksesshëm praktikojnë gjatë ditës së tyre

Strategy

10 zakone të përditshme të praktikuara nga njerëzit më të suksesshëm

Strategy

3 zakone në punë që ju bëjnë më pak produktivë

Business Pulse

Çfarë është Google Scholar dhe pse ju nevojitet?

Lajme

Pirja e verës ndihmon për të jetuar më gjatë, sipas një studimi

Sipërmarrje

Pse duhet të presësh moshën 40 vjeçare që të bëhesh sipërmarrës? Ja çfarë thotë ky studim

Teknologji

Samsung hap Qendrat Globale të IA në Mbretërinë e Bashkuar, Kanada dhe Rusi

Evente

Një hap drejt Suksesit!

Dhjetor 14, 2019
09:00 - 17:00