sport Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Karriera

15 thënie frymëzuese të Kobe Bryant, nga karriera e tij legjendare

Intervista

Helga Cacani, mes sipërmarrjes, jogës dhe motivimit

Business Pulse

TRIUMPH, filmi i futbollit shqiptar që do të jetë edhe në Amazon.com

Teknologji

Audi Sport R8 LMS vjen i ridizajnuar

Business Pulse

Gjërat që mund të bëni çdo mëngjes para orës 10

Zhvillim personal

Çfarë mund të mësojë biznesi nga sportistët më të mirë të botës?

Karriera

Si të rrisni mirëqenien shëndetësore të punonjësve tuaj

Business Pulse

Sipas Yale dhe Oxford, është diçka tjetër që na bën më të lumtur se paratë

Zhvillim Personal

Kujdes gra sipërmarrëse! Nuk mund të arrini qëllime të mëdha pa u kujdesur së pari për veten tuaj

Zhvillim Personal

17 shprehje super motivuese kur jeni duke ndjerë një lodhje të padurueshme në punë (ose në çfarëdolloj vendi tjetër)