kapital Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Lajme

Rritet vëmendja për pensionet private. Zhvillohet në Tiranë Forumi Global për Pensionet Private

Lajme

Startup-et më të financuara në Europë, mes tyre dhe një shqiptar

Lajme

Unioni i Eksportuesve Shqiptar thirrje për stabilitet dhe progres ekonomik të vendit

Startup

Si kjo CEO 27-vjeçare krijoi një startup për modën me vlerë 1 miliard dollarë?

Intervista

Feedback-u ndaj klientit në vend të “Hot Air”: një intervistë me Business Angel-in, Martin Giese

Teknologji

Apple lançon programin e zhvillimit të aplikacioneve për sipërmarrëset femra

Strategy

Bill Gates zbulon dobësinë e tij më të madhe

EU Corner

Raiffeisen Bank International, banka e parë austriake që i bashkohet Institutit të Kërkimeve Blockchain

Sipërmarrje

Top 10 investimet më të mëdha të Warren Buffett

Lajme

Pse dhe si planifikohet ulja e përdorimit të euros?