Johann Strobl Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
EU Corner

Raiffeisen Bank International, banka e parë austriake që i bashkohet Institutit të Kërkimeve Blockchain

Business Pulse

Elevator Lab: RBI paraqet projektet e suksesshme pilot dhe shpall raundin e dytë në 2018  

Lajme

Raiffeisen Bank nderohet me çmimin “Banka më e mirë e huaj” në Shqipëri nga EMEA Finance

Lajme

Elevator LAB: 336 aplikime për programin fintech akseleratorë të RBI-së

Thirrje per Aplikime

Raiffeisen Bank lançon akseleratorin Fintech “Elevator Lab”