Plotëso anketën. Si po ndikon Covid tek sipërmarrjet. Si i vlerësoni politikat


Pandemia e COVID- 19 e cila po shkakton një krizë globale në shëndetin publik, gjithashtu ka krijuar edhe një krizë të madhe ekonomike në vendet e prekura. Me të njëjtën situatë po përballet edhe vendi ynë, prandaj ne duhet të vlerësojmë ndikimin në ndërmarrjet e vogla dhe të mesme (NVM).

Plotëso Anketën 

Instituti Shqiptar i SME-ve “SME Albania” është duke zhvilluar një studim për të siguruar që masat e politikave janë hartuar në mënyrë të duhur për të përmbushur nevojat e SME-ve.

“Shpresojmë që përmes hulumtimit dhe informacionit të saktë të mund të mbrojmë më mirë interesat e biznesit”, thonë përfaqësuesit e institutit.

Lexo: Gota (gjysmë) plot e donacioneve

Ky studim është vetëm për qëllime kërkimore shkencore dhe informacioni dhe të dhënat e transmetuara nga ju janë rreptësisht konfidenciale.

Kontributi Juaj është i rëndësishëm.

Ju faleminderit për mbështetjen tuaj!

Must watch
Business Mag Nr. #22 - Dhjetor 2019

Kemi ndjekur me vëmendje zhvillimet në ekonomi, e në veçanti ata që ne i quajmë gjeneratorët e kësaj ekonomie, sipërmarrësit privatë. Padyshim që sfidat janë të mëdha. Tregje të pa konsoliduara, konkurrencë e pandershme në shumë sektorë, pak mundësi për financim dhe investime në projekte të reja, Por ne kemi vërejtur gjithashtu një dinamikë e dëshirë të madhe për të ecur përpara.

Në Numrin 22 të Revistës së Businessmag, ju do të gjeni sipërmarrës të dhjetëvjeçarit të fundit, të cilët po shënojnë historinë e tyre të suksesit pa u ndier. Aktivë, energjikë, vizionarë dhe shumë të thjeshtë, ata mund të jenë një model shumë i mirë për t’u ndjekur. I tillë është Urani. Pasioni për perfeksionizëm e siguri nuk ia ul ritmin marramendës të ngritjes dhe zhvillimit të një biznesi. Ai sot ka ngritur një rrjet biznesesh të tija dhe administron edhe sipërmarrje të tjera.

Në brendësi të revistës do të gjeni edhe sipërmarrës të tjerë, nga Shqipëria dhe Kosova.

Ky numër u është dedikuar personazheve të suksesshshëm dhe zhvillimit të aftësive në shërbim të tregut. Ndaj i kemi dedkuar një paketë speciale artikujsh kapitalit njerëzor, rëndësisë së tij, sfidave dhe projekteve të vitit të arshshëm, të prezantuara në Shkollën Verore organizuar nga projekti zviceran “Aftësi për Punë”.

Mes personazheve ju sjellim Brizida Delvina, administratore e një hoteli në Tiranë, Ajo ka zhvilluar një karrierë ideale në fushën e hoteleri-turizmit. Edhe pse Brizida pëlqen të rrijë larg vëmendjes, ajo është një model frymëzues dhe një mentore e mundshme, tashmë edhe për ju që do …

Shiko më shumë
Na ndiqni në rrjetet sociale