ndikim Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Business Pulse

Agjencitë më me ndikim të marketingut dhe eventeve të vitit 2019, mes tyre një shqiptare

Business Pulse

Pse prindërit duhet të kalojnë më pak kohë me smartfonët e tyre?

Business Pulse

Mënyrat më të këqija për të drejtuar një ekip

Lajme

Studim: Përdorimi i mediave sociale mund të dëmtojë shëndetin mendor të adoleshentëve

Strategy

7 mënyra si të keni ndikim në vendin e punës

Business Pulse

A është e rëndësishme media sociale në jetën tonë?

Lajme

Instagram është një hap larg fshehjes së pëlqimeve në fotot tuaja

Business Pulse

Ja si po ndikon interneti në jetën tonë

Thirrje per Aplikime

Projekt Veror Për Profesionistë!

Strategy

Si të zhvilloni inteligjencën e fëmijëve tuaj?