Keni një ide biznesi? Aplikoni në kompeticionin Startup Battlefield
Përditësuar së fundmi: 03/09/2019

Keni një ide biznesi? Aplikoni në kompeticionin Startup Battlefield

Share
nga Eridon Elshani
Sht 03, 2019
-Manages Business Mag Kosovo
lexo me teper >

Ju keni punuar shumë për të bërë ëndrrën tuaj realitet dhe tani është koha për të lançuar startup-in tuaj në një skenë të klasit botëror. Aplikoni për të garuar në Startup Battlefield në Disrupt Berlin 2019

Ju do të prezantoni idenë tuaj të biznesit para investitorëve, drejtuesve të teknologjisë dhe mediave që mund të ndryshojnë trajektoren e biznesit tuaj në mënyrën më të mirë të mundshme. Startupi fitues merr 50,000 dollarë.

Të aplikosh dhe të marrësh pjesë në Startup Battlefield është falas.

Aplikimi është i lehtë por procesi i përzgjedhjes është jashtëzakonisht konkurrues. Redaktorët e TechCrunch do të vlerësojnë çdo aplikacion dhe më pas do të zgjedhin 15-20 kompani që do të garojnë. Themeluesit e atyre startup-eve do të marrin pjesë në një trajnim intenziv gjashtë javor për prezantimin e biznesit. Ju do të përgatisni prezantimin tuaj dhe do të bëheni gati të dilni para investitorëve.

Kur të vijë dita e prezantimeve, çdo skuadër do të ketë gjashtë minuta për të prezantuar startup-in e vet.

Njëri prej startupe-ve do të dalë fitimtar dhe do të marrë në shtëpi çmimin 50,000 dollarë. Ngjarja zhvillohet para një publiku të madh të mbushur me investitorë, media dhe ikona të teknologjisë – dhe gjithçka do të regjistrohet dhe transmetohet drejtpërdrejtë nga Techcrunch.

Që nga viti 2007, 857 startupe kanë fituar çmime në Startup Battlefield dhe në mënyrë kolektive ia kanë arritur të mbledhin $ 8.9 miliardë dollarë investime.

Startup Battlefield zhvillohet në Disrupt Berlin 2019 më 11-12 Dhjetor. Aplikoni në Startup Battlefield KËTU

Techcrunch