treg Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Lajme

Një në 5 celularë të blerë në ebay kanë informacione private të ish-pronarëve

Lajme

Aksionari i Monego: Heqja e licencës është një veprim i paligjshëm, do t’i drejtohemi gjykatës

Lajme

Vetura e parë fluturuese debuton në Majami – pritet të fillojë me çmimin 599,000 dollarë

Teknologji

Vëllai i Pablo Escobar lançon telefonin e palosshëm, me çmim prej 349 dollarë

Teknologji

Apple thotë se riparimi i iPhone-ve nga punonjësit e pakualifikuar është shumë i rrezikshëm

Teknologji

Dështon makina anti-plumb e kompanisë Tesla gjatë prezantimit live

Teknologji

Amazon planifikon të shkatërrojë industrinë e supermarketeve dhe nuk do të ketë nevojë as për arkëtarë për t’ia arritur qëllimit

Teknologji

Telefoni i palosshëm Huawei Mate X filloi të shitet në Kinë – çmimi mbi 2 mijë dollarë

Lajme

Filmi Joker arkëton 1 miliard dollarë fitime edhe pa tregun kinez

Lajme

Huawei do të dhurojë 286 milionë dollarë bonus për punonjësit e vet