Hapen thirrjet për aplikime në edicionin e dytë të “Startup City” » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Përditësuar së fundmi: 12/03/2019

Hapen thirrjet për aplikime në edicionin e dytë të “Startup City”

Share
nga Anerola Torollari
Mar 12, 2019
Studied at Faculty of Science, Content Editor Biznesi at Business Magazine
lexo me teper >

Vjen për të dytin vit radhazi eventi Startup City, një event i cili do të mbështesë çdo të ri që ka një ide të mirë biznesi.

Vitin e kaluar morën pjesë 15 ide biznesi. Në tre ditë intensive pjesëmarrësit patën mundësi të njihen me mentorë, të cilët vinin nga fusha e sipërmarrjes dhe akademisë. Në tre ditë intensive të rinjtë patën mundësi të krijonin network dhe mbi të gjitha të merrnin më shumë njohuri, të cilat ju erdhën në ndihmë si për përgatitjen e prezantimit për ditën finale, por edhe për njohuri, të cilat u krijuan një dimension tjetër mbi idenë e tyre të biznesit.

Këtë vit, eventi do të organizohet në datat 28-29-30 Qershor 2019.

Për idenë më të mirë të biznesit çmimi që do të shpërndahet është në vlerë monetare, 100 000 lekë të reja. Për më tepër për 2-3 përfaqësues të disa prej startup-eve do të ofrohen mundësi internshipi në disa nga kompanitë, të cilat kanë qenë në mënyrë të vazhdueshme përkrahës të këtij eventi.

Afati i fundit i aplikimit është data 31 Maj 2019.

Kush mund të aplikojë? Çdo i ri, i cili ka një ide të mirë biznesi dhe që ka dëshirë ta çojë përpara këtë ide.

A mund të aplikojë në grup? Ju mund të aplikoni në mënyrë individuale ose në grup.

Tarifa e aplikimit: 15 euro për aplikimet individuale dhe 10 euro personi për aplikimet në grup.

Nëse edhe ju jeni një i ri, i cili ka një ide të mirë të biznesi ju ftojmë që të mos humbisni kohë, por të aplikoni në linkun në vijim: http://bit.ly/2O0RsHY

Për çdo pyetje mund të shkruani në: [email protected]

“Ndërto ëndrrën tënde është momenti yt!”


Evente

Rikthehet TË RINJTË FLASIN!

Korrik 31, 2019
2 PM – 5 PM