Google shpallet vendi më i mirë i punës për vitin 2017
Përditësuar së fundmi: 01/12/2017

Google shpallet vendi më i mirë i punës për vitin 2017

Share
nga Neada Muçaj
Dhj 01, 2017

Ndoshta nuk ka qënë një vit i mirë për Google, por punonjësit e Google vazhdojnë ta pëlqejnë këtë kompani.

Lexoni: Vajza aziatike që la Google: ‘Kultura atje është vërtetë dekurajuese’

Gjigandi i teknologjisë renditet i pari në listën 50 kompanitë më të mira për vitin 2017, sipas faqes së punës Comparably. Punonjësit në mënyrë anonime i renditën vet kompanitë e tyre gjatë këtij viti nga muaji Janar deri në Nëntor.

Google pasohet nga Facebook, Salesforce, LinkedIn, Netflix, dhe Amazon.

Comparably gjithashtu renditi kompanitë më të mira për gratë dhe kompanitë më të mira për diversitetin për këtë vit. Një renditje më e hershme nga Comparably nuk e bëri pjesë të listës 10 kompanitë e duhura për femrat Google. Ndërsa në listën e kompanive më të mira për diversitetin racor, Google renditet në vendin e gjashtë.

Lexoni: Nuk është vetëm Google – shumë kompani po luftojnë me diversitetin në vendin e punës

Kjo është lista e plotë e vendeve më të mira të punës për vitin 2017:

google-shpallet-vendi-mire-punes-per-vitin-2017-businessmag

 1. Google, Mountain View, CA
 2. HubSpot, Cambridge, MA
 3. Facebook, Menlo Park, CA
 4. Salesforce, San Francisco, CA
 5. Cornerstone OnDemand, Santa Monica, CA
 6. Indeed, Austin, TX
 7. LinkedIn, Mountain View, CA
 8. Intuit, Mountain View, CA
 9. Netflix, Los Gatos, CA
 10. Zillow, Seattle, WA
 11. Amazon, Seattle, Washington
 12. VMware, Palo Alto, CA
 13. Adobe, San Jose, CA
 14. T-Mobile, Bellevue, WA
 15. Vertafore, Denver, CO
 16. Microsoft, Redmond, WA
 17. Zendesk, San Francisco, CA
 18. Apple, Cupertino, CA
 19. Insight Global, Atlanta, GA
 20. Jive Communications, Orem, UT
 21. Workfront, Lehi, UT
 22. Golden Hippo Media, Woodland Hills, CA
 23. Pegasystems, Cambridge, MA
 24. Pluralsight, Farmington, UT
 25. Slack, San Francisco, CA
 26. HCA Holdings, Nashville, TN
 27. Workday, Pleasanton, CA
 28. Red Hat, Raleigh, NC
 29. PepsiCo, Purchase, NY
 30. Cisco, San Jose, CA
 31. ZipRecruiter, Santa Monica, CA
 32. GoDaddy, Scottsdale, AZ
 33. Liberty Mutual Insurance, Boston, MA
 34. Airbnb, San Francisco, CA
 35. Costco, Issaquah, WA
 36. Atlassian, San Francisco, CA
 37. NVIDIA, Santa Clara, CA
 38. SAP, Newton Square, PA
 39. Nike, Beaverton, OR
 40. Capital One, McLean, VA
 41. Starbucks, Seattle, WA
 42. Kaiser Permanente, Oakland, CA
 43. Riot Games, Los Angeles, CA
 44. Quicken Loans, Detroit, MI
 45. Box, Redwood City, CA
 46. Chegg, Santa Clara, CA
 47. Pinterest, San Francisco, CA
 48. TripAdvisor, Needham, MA
 49. Petco, San Diego, CA
 50. GE Digital, San Ramon, CA

/Mashable