Facebook lançon Facebook Pay, një sistem i ri pagese
Përditësuar së fundmi: 13/11/2019

Facebook lançon Facebook Pay, një sistem i ri pagese

Share
nga Eridon Elshani
Nën 13, 2019
-Manages Business Mag Kosovo
lexo me teper >

Facebook ka lançuar një sistem të ri pagese të quajtur në Facebook Pay, i cili do të jetë në dispozicion në Facebook, Messenger, Instagram dhe WhatsApp.

Facebook Pay mund të përdoret për t’i dërguar para miqve, për blerje ose për bamirësi.

Lexoni gjithashtu:

Publikohen mijëra dokumente sekrete të Facebook-ut

“Në të ardhmen, ne planifikojmë të zgjerojmë biznesin tonë në Instagram dhe WhatsApp”, tha Deborah Liu, zëvendës presidente e Facebook për Tregtinë Online.

Facebook Pay do të jetë në dispozicion në Facebook dhe Messenger dhe do të mbështesë shumicën e kartave të debitit dhe kredisë, si dhe PayPal. Për procedimin e pagesave, Facebook përdor Stripe, PayPal dhe shërbime të tjera.

Kompania nuk ka zbuluar datën e saktë kur ky sistem do të vihet në dispozicion në aplikacionet e tyre, as kur do të bëhet i disponueshëm në të gjithë botën.

Ndryshe, Facebook Pay vjen vetëm disa javë pasi një numër i kompanive financiare janë tërhequr nga Asociacioni Libra, e cila mbikëqyr krijimin dhe lançimin e valutave të reja dixhitale.

Lexoni:

Instagram po teston Reels, një format video-muzikë i ngjashëm me TikTok

BusinessStandardEvente

Zgjidhje, Vetëm me një klik!

Dhjetor 11, 2019
6 PM – 8 PM

Një hap drejt Suksesit!

Dhjetor 14, 2019
09:00 - 17:00