EasyPay po eksploron mënyra të reja për të revolucionarizuar pagesat elektronike dhe transfertat e parave në Shqipëri » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Përditësuar së fundmi: 21/06/2017

EasyPay po eksploron mënyra të reja për të revolucionarizuar pagesat elektronike dhe transfertat e parave në Shqipëri

Share
nga Fiorela Jaupi
Qer 21, 2017
Studied at Faculty of Economy, Master of Science in Marketing. Content Editor at Business Magazine Albania
lexo me teper >

Konferenca më e madhe në botë, Money 20/20 organizon eventet më të mëdha globale për të gjitha kompanitë e pagesave dhe institucioneve inovative të shërbimeve financiare (Fintechs). Në vitin 2016 morën pjesë mbi 4500 kompani, 1700 CEO nga mbi 90 shtete.

EasyPay merr pjesë për herë të parë në një konferencë të tillë ndërkombëtare krahas mbi 4500 kompanive të tjera lokale dhe globale, duke përfshirë Western Union, Silicon Valley Bank, Citi Ventures, PayKey, Skrill e shumë të tjera. Këtë vit, konferenca do të organizohet në Kopenhagen, në datat 26-28 Qershor.

Në takimet e planifikuara vlen të përmenden ato me TransferTo, Skrill, PayKey etj si dhe intervista me disa media në Europë dhe Amerikë.

Gjithashtu, përgjatë konferencës Money 2020 do të anoncohet edhe partneriteti me Ria Money Transfer.

Lexoni: EasyPay Albania nis bashkëpunimin me Ria Money Transfer

EasyPay është një institucion i parasë elektronike dhe ka rreth 7 vjet që merret me pagesat dhe transfertat e parave në tregun shqiptar. Kompania ofron pagesa në kohë reale nëpërmjet një rrjeti të gjerë prej 320 agjentësh në të gjithë Shqipërinë, si dhe pagesa nëpërmjet smartphone-ëve për klientët e regjistruar.

EasyPay është një zgjidhje elektronike e cila ofron kryesisht pagesa të shërbimeve dhe rimbushje elektronike në vend. Portofoli i shërbimeve përfshin më shumë se 15 shërbime ku përfshihen pagesat e faturave të shërbimeve utilitare, gjobat e policisë, rimbushje të kompanive celulare, faturat e kopshteve/çerdheve, transferta parash etj.