Marketing

5 faktet dhe statistikat surprizuese të e-commerce që nuk i dinit

Marketing

Instagrami, çfarë po i mëson marketingut?

Marketing

Reklama e parë në historinë e Coca-Cola!

Marketing

Markat më të preferuara dhe ato më pak të preferuarat e amerikanëve, studimet na habisin

Marketing

Pritshmëritë për punë nëpër botë, çfarë ka më shumë rëndësi për njerëzit?

Marketing

Efektet e fshehura të reklamimit nëpërmjet televizionit

Marketing

Mos kini frikë nga “dislike”!

Marketing

Shitjet Online: E Premtja e Zezë pritet të gjenerojë 1 miliardë pound!

Marketing

Angazhimi, çelësi drejt Gjeneratës “Y”