Bleu një Lamborghini për 500,000 dollarë, nuk e gëzoi as edhe një ditë
Përditësuar së fundmi: 03/10/2019

Bleu një Lamborghini për 500,000 dollarë, nuk e gëzoi as edhe një ditë

Share
nga Eridon Elshani
Tet 03, 2019
-Manages Business Mag Kosovo
lexo me teper >

Shpesh, fuqia blerëse dhe aftësitë e drejtimit nuk shkojnë paralelisht. Kjo është pikërisht arsyeja pse ndodhin edhe aksidente.

Shembulli i fundit vjen nga Australia, ku ndodhi një aksident i vogël automobilistik, në të cilin makina dhe portofoli i pronarit pësuan shumë dëme.

Bëhet fjalë për një aksident, ku pronari i një Lamborghini Diablo ra në një hendek dhe e përplasi makinën e tij.

Lexoni: “Lamborghini” Made in Kosova i ndërtuar nga djaloshi nga Gjilani

Madje, pronari i cili pagoi gjysëm milion dollarë australianë, një aksident të tillë e bëri pikërisht në udhëtimin e parë.

Si shoferi ashtu edhe pasagjeri thuhet se i kanë shpëtuar përplasjes së dhunshme pa lëndime serioze. Lamborghini, megjithatë, nuk ia doli.

Lexoni: Lamborghini do të krijojë makinën e parë hibride, Sian

Megjithëse në raportin origjinal thuhej se makina vlente mbi 500,000 dollarë, vlera aktuale e modelit të veçantë Lamborghini Diablo arrin shumën midis 150,000 deri 250,000 $. Ekzistojnë vetëm 1.900 modele Lamborghini Diablos në botë.

Mos harroni, kjo është një makinë e privuar nga elektronika e ndërgjegjshme për sigurinë, një makinë në të cilën mund ta shtypni gazin lirshëm.

TheDrive