BERZH organizon aktivitetin “Business Networking Event” më 14 Dhjetor 2018


Banka Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim (BERZH) në bashkëpunim me Bashkimin Evropian dhe Ministrinë e Financave dhe Ekonomisë, organizon aktivitetin “Business Networking Event” për prezantimin e arritjeve të Programit të BERZH “Këshilla për Bizneset e Vogla në Shqipëri”, financuar nga Bashkimi Evropian, ditën e Premte, datë 14 Dhjetor 2018, ora 9:30, tek Hotel Plaza, salla Queen Geraldinë, Tiranë.

BERZH ka zbatuar një program tre-vjecar për të mbështetur ndërmarrjet e vogla dhe të mesme në Shqipëri, të financuar nga Bashkimi Evropian me vlerë 2 milionë euro. Mbi 150 ndërmarrje janë mbështetur nga programi duke përfituar nga asistenca e konsulentëve lokalë dhe ekspertëve ndërkombëtarë të industrisë.

Ky program ka ndihmuar bizneset e vogla dhe të mesme të marrin njohuritë e nevojshme për t’u zhvilluar e për t’u bërë më konkuruese në tregjet rajonale dhe ato të Bashkimit Evropian. Që prej fillimit të punës në Shqipëri në 1996-ën, falë fondeve të donatorëve të ndryshëm, BERZH ka ndihmuar mbi 700 ndërmarrje të marrin këshilla biznesi.

Konfirmoni pjesëmarrjen tuaj tek [email protected], Tel: +3554 2259439

Për më shumë informacion rreth aktivitetit dhe axhendën klikoni këtu.

Must watch
Business Mag Nr. #22 - Dhjetor 2019

Kemi ndjekur me vëmendje zhvillimet në ekonomi, e në veçanti ata që ne i quajmë gjeneratorët e kësaj ekonomie, sipërmarrësit privatë. Padyshim që sfidat janë të mëdha. Tregje të pa konsoliduara, konkurrencë e pandershme në shumë sektorë, pak mundësi për financim dhe investime në projekte të reja, Por ne kemi vërejtur gjithashtu një dinamikë e dëshirë të madhe për të ecur përpara.

Në Numrin 22 të Revistës së Businessmag, ju do të gjeni sipërmarrës të dhjetëvjeçarit të fundit, të cilët po shënojnë historinë e tyre të suksesit pa u ndier. Aktivë, energjikë, vizionarë dhe shumë të thjeshtë, ata mund të jenë një model shumë i mirë për t’u ndjekur. I tillë është Urani. Pasioni për perfeksionizëm e siguri nuk ia ul ritmin marramendës të ngritjes dhe zhvillimit të një biznesi. Ai sot ka ngritur një rrjet biznesesh të tija dhe administron edhe sipërmarrje të tjera.

Në brendësi të revistës do të gjeni edhe sipërmarrës të tjerë, nga Shqipëria dhe Kosova.

Ky numër u është dedikuar personazheve të suksesshshëm dhe zhvillimit të aftësive në shërbim të tregut. Ndaj i kemi dedkuar një paketë speciale artikujsh kapitalit njerëzor, rëndësisë së tij, sfidave dhe projekteve të vitit të arshshëm, të prezantuara në Shkollën Verore organizuar nga projekti zviceran “Aftësi për Punë”.

Mes personazheve ju sjellim Brizida Delvina, administratore e një hoteli në Tiranë, Ajo ka zhvilluar një karrierë ideale në fushën e hoteleri-turizmit. Edhe pse Brizida pëlqen të rrijë larg vëmendjes, ajo është një model frymëzues dhe një mentore e mundshme, tashmë edhe për ju që do …

Shiko më shumë
Na ndiqni në rrjetet sociale